HanPower Boilers Oy

12 V Aurinkopaneelitelineratkaisut

UUSIUTUVAN ENERGIATUOTANTOLAITTEIDEN SUUNNITTELU JA VALMISTUS

POWER 12V DC1

Kannettava aurinkopaneeliteline PoWer12V DC on heti käyttövalmis tuotekokonaisuus, joka sisältää aurinkopaneelin 80W/5A, kytkentäkoteloon asennetun steca-lataussäätimen, alumiinikehikon, johon on integroitu akkupaketti AGM 33A akulla. Akku on erikoisakku ja sen arvioitu käyttöikä on 10 vuotta.
Tuote on suunniteltu mökille, veneeseen, caravan- ja ammattikäyttöön. Akkupaketissa on 2xUSB, tupakinsytytin ja virranulossyöttö +/-. Soveltuu esim. veneen sähköperämoottorin käyttöön, 12 V led-valoihin, puhelimen ja tabletin lataukseen. Tuote on helposti siirrettävissä eri käyttökohteisiin. Tuote on helppo kuljettaa esimerkiksi auton peräkontissa.
Tuote on HanPowerin suunnittelema ja valmistama tuote. Tuote PoWer12V on mallisuojattu.

Tuote on tilattavissa verkkokaupastamme.

Tuotteella on 1 vuoden takuu.

MEVE 12V DC

Aurinkopaneeliteline MeVe12V DC sisältää aurinkopaneelin 80W/5A, kytkentäkoteloon asennetun steca-lataussäätimen, alumiinikehikon, erillinen akkupaketti, vapaa-ajan akku ja siirtokaapelin 10-20metriä.
Tuote on suunniteltu mökille, veneeseen, caravan- ja ammattikäyttöön. Akkupaketissa on 2xUSB, tupakinsytytin ja virranulossyöttö +/-. Soveltuu esim. veneen sähköperämoottorin käyttöön, 12 V led-valoihin, puhelimen ja tabletin lataukseen. Akkupaketti on helposti siirrettävissä eri käyttökohteisiin. Kytkennät ovat tehty valmiiksi.
Tuote on HanPowerin suunnittelema ja valmistama tuote. Tuote MeVe12V on mallisuojattu.

Tuote on tilattavissa verkkokaupastamme.

Tuotteella on 1 vuoden takuu.

HanPower

HanPower Boilers Oy

Hannu Ervasti

HanPower
HanPower