HanPower

HanPowerin historia

HANPOWERIN HISTORIA

konemestari

HanPower on perustettu vuonna 2015 Oulussa Yli-Iin kaupunginosassa. Perustajana toimi Hannu Ervasti. Ensimmäiset kolme vuotta yritys on keskittynyt lämpölaitosten rakennusaikaiseen asennusvalvontaan, käyttöönottoon ja koekäyttöön. Yrityksen perustamisesta lähtien mielessä on pyörinyt oman kattilamallin kehittäminen. Vuonna 2018 yrityksen nimi muutettiin HanPower Boilers Oy ja samalla uusi kattilamallin kehitysprojekti pääsi vauhtiin. Kehitysprojekti valmistui 2019. Olemme saaneet huikean innovatiivisen lämpöteknisen kattilan valmiiksi, jossa on hyödynnetty uusinta teknologiaa.

Yrityksen missio : Vastuullinen ja hyvä yhteistyö asiakkaan kanssa sekä taloudellinen tehokkuus.
Yrityksen visio: Tuottaa laadukkaita suomalaisia pitkäikäisiä uusiutuvan energian tuotantolaitteita kaukolämpöön, puu- ja sahateollisuudelle sekä laadukkaita höyrykattiloita.
Yrityksemme arvoja ovat: vastuullisuus, laadukas osaaminen, innovatiivisuus, tuloksellisuus ja rehellisyys.

Yrityksen strategiset osa-alueet ovat moduulirakentamisen hyödyntäminen asiakaslähtöisesti, laadukkaan suomalaisen työn tarjoaminen ja vastuullista asennusvalvontaa kaukolämpölaitoksille.
Arvolupauksenamme on tuottaa laadukasta ja kokonaisvaltaista projektinhallintaa lain- ja asetusten mukaisesti työturvallisuus huomioiden.

HanPower

HanPower Boilers Oy

Hannu Ervasti

HanPower
HanPower