HanPower

Biolämpölaitos ja kanavakuivaamo

UUSIUTUVAN ENERGIATUOTANTOLAITTEIDEN SUUNNITTELU JA VALMISTUS

HANPOWER ON SUUNNITELLUT ALLA OLEVAN BIOLÄMPÖLAITOKSEN JA KANAVAKUIVAAMON SAHATEOLLISUUTEEN.

BIOLÄMPÖLAITOS JA KANAVAKUIVAAMO

HanPower on kehitellyt biopolttoainetta käyttävän lämpölaitoksen ja sen yhteyteen rakennettavan laadukkaan kanavakuivaamon sahateollisuudelle. Kattilan teholuokka on 950kW. Rakennuksia on kolme ja tarvittava maapinta-ala on noin 640m2.

Kattila on laadukas kotimainen HanPower Boilersin oma kattilamallisto, jossa on pyörivä arina. Pyörivä arina mahdollistaa erilaisten polttoaineiden käytön.

Lämpölaitokseen tulee suojattu tosiboxi, joka mahdollistaa koko laitoksen ja kuivaamon valvonnan, säätämisen ja datan keräämisen 24/7 paikasta riippumatta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Polttoainevaihtoehtoina ovat hake, kuori, puru, pelletti ja höylälastu.

BIOLÄMPÖLAITOS JA KANAVAKUIVAAMO

Bio lämpölaitos sisältää: polttoainevarastokontin, johon voi polttoaineen tyhjennyksen tehdä kuorma-auton peräpurulla tai traktorin kippiperäkärryllä. Polttoaineen syöttö toimii tankopurkain pohjaratkaisulla. Polttoaine siirtyy siirtoruuville, josta polttoaine kuljetetaan kattilarakennukseen sulkupellin läpi kattilan syöttöruuville. Polttoaine tippuu pyörivälle arinalle ja syttyy palamaan. Palamisesta syntyy lämpöenergiaa, joka siirtyy kattilassa ja tuubiputkistossa kattilapiirin veteen.

Lämpölaitoksen seinät ovat Ruukki Panels materiaalia, joka täyttää E160 paloluokan. Kontti rakennetaan verstaallamme täysin valmiiksi kokonaisuudeksi, jolloin saadaan toimiva kokonaisratkaisu edullisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaalle.

Kontit kuljetetaan erikoiskuljetuksena asennuspaikalle, jossa ne nostetaan niille suunnatuille paikoille. Kontit ovat suunniteltu niin, että ne täyttävät tiukat työturvallisuus- ja paloturvallisuusmääräykset. Kyseessä on miehittämättömien lämpölaitoksien pitkäaikainen lämmitysratkaisu.

Kanavakuivaamo on 2-vaiheinen laadukas moduulirakenteinen rakennus, jonka sisäpuoli on RST materiaalista valmistettu. RST kestää hyvin kosteutta ja lämpöä. Kuivaamo sisältää kanavapuhaltimet, patterit ja sälepellit. Puutavara kulkee junavaunuilla. Kanavakuivaamon vetoisuus on 10 junavaunua. Kuivaamon käyttö onnistuu yhdeltä henkilöltä.

PYYDÄ TARJOUS!

Tarjoamme laadukasta projektiosaamista, meiltä löytyvät valmiit suunnitelmat erikokoisille lämpökonttiratkaisuille.

HanPower

HanPower Boilers Oy

Hannu Ervasti

HanPower
HanPower