HanPower

Lämpökontti ja lämpökeskus

UUSIUTUVAN ENERGIATUOTANTOLAITTEIDEN SUUNNITTELU JA VALMISTUS

HANPOWER ON SUUNNITELLUT ALLA OLEVAT KONTIT JA LÄMPÖKESKUKSET KAUKOLÄMPÖYHTIÖILLE, LÄMPÖ OSUUSKUNNILLE JA TEOLLISUUDELLE. LÄMPÖKONTIT JA LÄMPÖKESKUKSET VARUSTETAAN BIOKUUMAVESIKATTILALLA TAI BIOMATALAPAINEHÖYRYKATTILALLA.

HAKE- JA PELLETTIKONTIT

Hake- ja pellettikontit suunnitellaan aina asiakkaan energiatarpeiden mukaan ja valmistetaan verstaallamme Oulussa valmiiksi kontti moduuleiksi. Kattilan teholuokat ovat 500kW-2.5MW. Kattila on laadukas tanskalainen Faust Bio Flow II. Polttoaineena voidaan käyttää haketta, pellettiä, turvetta, olkia ja viljaa. Varalämmitysjärjestelmä suunnitellaan kohteen mukaisesti. Kontin ja polttoainevaraston koko suunnitellaan aina kattilan kokoluokan mukaan. Erillisessä kontissa on hydraulisesti aukaistava katto, johon voi polttoaineen tyhjennyksen tehdä kuorma-auton peräpurulla tai traktorin kippiperäkärryllä sekä polttoaineen syöttö toimii tankopurkain pohjaratkaisulla. Hake- ja pellettilämpökontti ja polttoainevarasto valmistetaan konttimoduuliksi. Kontin seinät ovat Ruukki Panels materiaalia, joka täyttää E160 paloluokan. Kontti rakennetaan verstaallamme täysin valmiiksi kokonaisuudeksi. Pellettisiilo tulee omana säiliönä pellettikontin päätyyn. Kontit kuljetetaan erikoiskuljetuksena asennuspaikalle, jossa ne nostetaan niille suunnatuille paikoille. Kontit ovat suunniteltu niin, että ne täyttävät tiukat työturvallisuus- ja paloturvallisuusmääräykset. Kyseessä on miehittämättömien lämpölaitoksien pitkäaikainen lämmitysratkaisu. PYYDÄ TARJOUS! Tajoamme laadukasta projektiosaamista, meiltä löytyvät valmiit suunnitelmat erikokoisille lämpökonttiratkaisuille.

HAKELÄMPÖKESKUKSET

Hakelämpökeskukset suunnitellaan aina asiakkaan olemassa olevaan vanhaan lämpökeskukseen tai rakennettavaan uuteen laitokseen. Kattilan teholuokat ovat 500kW-2.5MW. Kattilan merkki on Faust bio tulitorvi arina-kattila. Polttoaineena voidaan käyttää haketta, pellettiä, turvetta, olkia ja viljaa. Asennus sisältää: kattilan, putkiston, polttoaineen syöttölaitteet, savukanavat, savukaasun puhdistuslaitteen myltisykloonin, savupiipun ja sähköautomaation.

HanPower

HanPower

Hannu Ervasti

HanPower HanPower

Lähetä yhteydenottopyyntö