HanPower

Lämpökontti

UUSIUTUVAN ENERGIATUOTANTOLAITTEIDEN SUUNNITTELU JA VALMISTUS

HANPOWER ON SUUNNITELLUT ALLA OLEVAT KONTIT MAATILALLE, KOULULLE, PALVELUKESKUKSIIN JA JULKISTEN RAKENNUSTEN LÄMMITYKSEEN.

LÄMPÖKONTIT

Kattilan teho luokaksi voidaan valita 100-150kW. Kattilan max. käyttöpaine 3 bar. Kattilan max. lämpötila 110 astetta.

Kattila on laadukas kotimainen HanPower Boilersin oma kattilamallisto, jossa on pyörivä arina. Kattila on valmistettu 5mm paineastia teräksestä. Kattilassa on vesijäähdytteiset tarkastusluukut. Pyörivä arina mahdollistaa erilaisten polttoaineiden käytön.

Kontin ja polttoainevaraston koko on 4m3

LÄMPÖKONTIT

Polttoainevarastokontissa on hydraulisesti aukaistava katto, josta polttoaine täytetään traktorin etukuormaajalla. Polttoaineen syöttö toimii kahdella tankopurkaimella. Polttoaine siirtyy syöttöruuville, josta polttoaine tippuu pyörivälle arinalle. Pyörivä arina mahdollistaa puhtaan ja energiatehokkaan palamisprosessin. Polttoaineesta syntyvät savukaasut poltetaan tulipesän tulitorvessa, jolloin ympäristöön ja ilmaan pääsee vain vähän päästöjä. Palamisesta syntyy lämpöenergiaa, joka siirtyy kattilasta ja tuubiputkistosta kattilapiirin veteen.

Lämpökontin seinät ovat Ruukki Panels materiaalia, joka täyttää E160 palo luokan. Kontti rakennetaan verstaallamme täysin valmiiksi kokonaisuudeksi, jolloin saadaan toimiva kokonaisratkaisu edullisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaalle.

Kontit ovat vaihtolavan pohjaratkaisuun rakennettu, joten se saadaan helposti kuljetettua ja siirrettyä. Kontit ovat suunniteltu niin, että ne täyttävät tiukat työturvallisuus- ja paloturvallisuusmääräykset.

PYYDÄ TARJOUS!

HanPower

HanPower Boilers Oy

Hannu Ervasti

HanPower
HanPower