HanPower

Pellettilämpökeskus

UUSIUTUVAN ENERGIATUOTANTOLAITTEIDEN SUUNNITTELU JA VALMISTUS

HANPOWER ON SUUNNITELLUT ALLA OLEVAT LÄMPÖKESKUKSET KAUKOLÄMPÖYHTIÖILLE, LÄMPÖ OSUUSKUNNILLE JA TEOLLISUUDELLE. LÄMPÖKESKUKSET VARUSTETAAN BIOKUUMAVESIKATTILALLA TAI BIOMATALAPAINEHÖYRYKATTILALLA.

PELLETTILÄMPÖKESKUS

Pellettilämpökeskukset suunnitellaan aina asiakkaan energiatarpeiden mukaan ja valmistetaan verstaallamme Oulussa valmiiksi kontti moduuleiksi. Kattilan teholuokat ovat lämpökeskuksissa 600kW-950kW.

Kattila on laadukas kotimainen HanPower Boilersin oma kattilamallisto, jossa on pyörivä arina. Pyörivä arina mahdollistaa turvepelletin tai puupelletin polttamisen. Kattilan max. käyttöpaine 3bar ja max. lämpötila 110 astetta.

Pellettilämpökontti valmistetaan konttimoduuliksi. Kontin seinät ovat Ruukki Panels materiaalia, joka täyttää E160 paloluokan. Kontti rakennetaan verstaallamme täysin valmiiksi kokonaisuudeksi.

Pellettisiilo tulee omana säiliönä pellettikontin päätyyn. 600kW lämpökeskukseen tulee yksi siilo ja 950kW lämpökeskukseen tulee kaksi siiloa. Siilon tilavuus on 53m3. Kontit kuljetetaan erikoiskuljetuksena asennuspaikalle, jossa ne nostetaan niille suunnatuille paikoille. Kontit ovat suunniteltu niin, että ne täyttävät tiukat työturvallisuus- ja paloturvallisuusmääräykset. Kyseessä on miehittämättömien lämpölaitoksien pitkäaikainen lämmitysratkaisu.

PYYDÄ TARJOUS!

HanPower

HanPower Boilers Oy

Hannu Ervasti

HanPower
HanPower