HanPower

Lämpökeskus

UUSIUTUVAN ENERGIATUOTANTOLAITTEIDEN SUUNNITTELU JA VALMISTUS

HANPOWER ON SUUNNITELLUT ALLA OLEVAT LÄMPÖKESKUKSET KAUKOLÄMPÖYHTIÖILLE, LÄMPÖ OSUUSKUNNILLE JA TEOLLISUUDELLE. LÄMPÖKESKUKSET VARUSTETAAN BIOKUUMAVESIKATTILALLA TAI BIOMATALAPAINEHÖYRYKATTILALLA.

LÄMPÖKESKUKSET

Lämpökeskukset suunnitellaan aina asiakkaan energiatarpeiden mukaan ja valmistetaan verstaallamme Oulussa valmiiksi konttimoduuleiksi. Kattilaan valitaan suunnitteluvaiheessa huipputehontarve. Kattilan teholuokaksi voidaan valita 150kW, 300kW, 600kW tai 950kW.

Kattila on laadukas kotimainen HanPower Boilersin oma kattilamallisto, jossa on pyörivä arina. Pyörivä arina mahdollistaa erilaisten polttoaineiden käytön.

Varalämmitysjärjestelmä suunnitellaan kohteen mukaisesti. Kontin ja polttoainevaraston koko suunnitellaan aina kattilan kokoluokan mukaan.

LÄMPÖKESKUS

Polttoainevarastokontissa on hydraulisesti aukaistava katto, johon voi polttoaineen tyhjennyksen tehdä kuorma-auton peräpurulla tai traktorin kippiperäkärryllä. Polttoaineen syöttö toimii tankopurkain pohjaratkaisulla. Polttoaine siirtyy siirtoruuville, josta polttoaine kuljetetaan kattilarakennukseen sulkupellin läpi kattilan syöttöruuville. Polttoaine tippuu pyörivälle arinalle ja syttyy palamaan. Palamisesta syntyy lämpöenergiaa, joka siirtyy kattilassa ja tuubiputkistossa kattilapiirin veteen.

Lämpökeskuksen seinät ovat Ruukki Panels materiaalia, joka täyttää E160 paloluokan. Kontti rakennetaan verstaallamme täysin valmiiksi kokonaisuudeksi, jolloin saadaan toimiva kokonaisratkaisu edullisesti ja kustannustehokkaasti asiakkaalle.

Kontit kuljetetaan erikoiskuljetuksena asennuspaikalle, jossa ne nostetaan niille suunnatuille paikoille. Kontit ovat suunniteltu niin, että ne täyttävät tiukat työturvallisuus- ja paloturvallisuusmääräykset. Kyseessä on miehittämättömien lämpölaitoksien pitkäaikainen lämmitysratkaisu.

PYYDÄ TARJOUS!

Tarjoamme laadukasta projektiosaamista, meiltä löytyvät valmiit suunnitelmat erikokoisille lämpökonttiratkaisuille.

HanPower

HanPower Boilers Oy

Hannu Ervasti

HanPower
HanPower